2 Ağustos 2012 Perşembe

Mykonos

Mykonos 'ta Gece...
Gemimiz akşam 10 sularında limana yanaştı. Gece hayatının en hit olduğu, hemcins ilişkilerin özgürce yaşandığı, plajları ile ünlü bu ada gezinizde eğlenceyi doyasıya yaşayacağınız tek yer.
Liman ile merkez arasının yürüyüş mesafesi 15-20 dakika kadar. Ancak turla sabah 4 sularına kadar kısa aralıklarla otobüsler getirip götürüyor. Kişi başı yanlış hatırlamıyorsam gidiş dönüş 16 euro.
Tahmin edersinizki biz motor kiralamayı tercih ettik. Ancak geç vakit olduğu için sabah gelmemizi söylediler. Bizde yürümeyi tercih ettik. Siz siz olun yürümeyin deriz :) okadar esiyorduki 49 kilo olarak ben eşim beni tutmasa uçabilirdim. 
Vardığınızda küçük bir sahil kasabasını andıran bu yerin, yanyana dizilmiş barlarından gelen müzikler, daracık sokaklarındaki ışıl ışıl butikler, bembeyaz sokaklarındaki yerdeki beyaz yuvarlak çizgiler ilk göze çarpanlar. Gecenin karanlığında tepede heybetiyle duran yel değirmenleri ise adanın sahipleri olarak duruyorlar sanki.


Mykonos'a gelen yabancılar özellikle gayler ve lezbiyenler okadar şık ve kalitelilerdiki devamlı baştan aşağı incelemek istiyorsunuz. Butiklerdeki kıyafetler tasarım ve modaya inanılmaz ayak uyduruyor...

mykonos

mykonosmykonos




Falcı :)


Mykonos'taki galerilerden...

mykonos



mykonos


mykonos






mykonos


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder