22 Ocak 2013 Salı

At binicilik

Atatürk'e göre at bir hayvan olmaktan ziyade kıymeti, değeri yansıttır. At hem taşıyıcı, hem çekici, hem de yönlendiricidir. Atın asilliği, duygusal anlamda sahibine bağlılığı yadsınamaz.
Biz de ata olan sevgimizi onlarla paylaşmak için Zekeriyaköy/Sarıyer'de yer alan Göçmen's Ranch Binicilik Tesislerine gittik.
Haftanın 7 günü açık olan bu yerde dilerseniz çiftlik hayvanları ile vakit geçirebiliyor, sabah kahvaltılarınızı yapabiliyor dilerseniz de çocuklarınızın hayvan sevgisini pekiştirmek için yakından temaslar kurdurabiliyorsunuz.
Ücretsiz olarak yararlanacağınız otopark, oyun parkı ve çiftlik hayvanları gezisinin yanısıra biniciliğinizi geliştirmek ve unutulmaz anlar yaşamak için değerlendirmeniz gereken bir yer.
Çiftlik 250 dönüm arazi içine planlanmış, bir adet doğal gölü ile büyükbaş hayvan ve koyun, keçi ağırlıklı olmak üzere küçük baş hayvanların olduğu ayrıca çeşitli kümes hayvanları, geyik, lama, devekuşu, flemingo, değişik koyun cinsleri, safkan kangal köpekleri ile zengin bir tesis.
Atlara odaklandığım için hemen eşimle bilgi aldık. Doluluk oranının bir hayli fazla olması dolayısı ile at ile dolaşma keyfine ulaşamamış bile olsak onları sevdiğimiz ve sizlerle bilgileri paylaşacağımız için mutluyduk. :)
safkan ingiliz yarış atı

Arap, safkan ingiliz yarış atları, Irısh, draugh ve pony pony gibi at cinsleri bulunuyor.

pony pony

minik at





pony pony

Minikler sıraya dizilmiş atlarının gelmesini beklerken biz de boşluktan istifade seviyoruz.
Göçmen's Ranch binicilik tesislerinde yapılan at binişleri, binişlerin devamında ata binme inme şekli ile acil durumlarda alınması gereken tedbirler bir bir açıklanıyor. Arazi gezileri seyis eşliğinde ve
dersler 45 dakika hoca eşliğinde sürüyor. Fiyatlar ise,


2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Merhaba, kimseyi zorunlu birakmanak adina takip butonu koymamistik ama olsa iyi olur diye dusundurdunuz bizi :)))

      Sil